יום חמישי, 26 בפברואר 2015

תזונתון 19 רבעון 1 2015 עכשיו בבלוג!

התזונתון ה -19 במספר מתפרסם היום באוירה אביבית, עם מידע על ירק פופולרי במטבח הישראלי - הכרוב (לבן ואדום). בזכות היותו ירק דל באופן יחסי באשלגן , ניתן לשלב אותו במאכלים שונים בתפריט, טרי או מבושל. אפשר גם לשדך לו מרכיבים נוספים כמו ביצים או בשר, על מנת להפוך את המנה לעשירה יותר בחלבון לפי הצורך. אז... שיהיה בתאבון! 

להלן קישורים להורדת הגליון המלא וכל הגליונות הקודמים בעברית, ערבית ורוסית.



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה