יום ראשון, 20 בנובמבר 2016

התזונתון הרביעי לשנת 2016 עכשיו בבלוג!

הגליון הרביעי והאחרון של התזונתון לשנת 2016 מתפרסם עם אווירה חורפית בניחוח לחמניות שום,  וגם תבשיל שעועית.
בגליון גם טיפים לאפיה ידידותית לכליות, וגיוון חורפי לנפרו.
שיהיה חורף חמים ונעים וגם טעים...

להורדת המידעון החדש בעברית
להורדת כל המידעונים בעברית

להורדת המידעון החדש בערבית
להורדת כל המידעונים בערבית

להורדת המידעון החדש ברוסית
להורדת כל המידעונים ברוסית


גליון 4 2016 עמוד 1




גליון 4 2016 עמוד 2

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה