יום שבת, 9 בדצמבר 2017

התזונתון חוגג 30!

היום מתפרסם הגליון ה - 30 של התזונתון, הזדמנות טובה לחזור קצת להיסטוריה... התזונתון, מידעון תזונה למטופלי דיאליזה,  החל את דרכו בשנת 2012. המטרה ביצירתו היתה להביא למטופלי הדיאליזה בישראל מידע תזונתי שוטף, שיסייע להם לשמור על מצב תזונתי תקין, תוך שמירה על כל עקרונות התזונה המותאמת לדיאליזה. המידעון כולל מתכונים, טיפים לבישול, טיפים תזונתיים והתאמה לעונות השנה ולחגים. התזונתון עבר מספר גלגולים ועיצובים. בתחילה פורסם כל חודש, ולאחר מכן התייצב על תדירות פרסום של 4 גליונות בשנה. כמו כן הוא מתורגם לשלוש שפות: עברית, ערבית ורוסית.
גליונות חדשים של התזונתון מתפרסמים כאן בבלוג, וכן מופצים מודפסים במכוני הדיאליזה ברחבי הארץ.

בגליון 30 כמו תמיד מתכונים ורעיונות למאכלים ומזונות שניתן לשלב בתפריט של מטופלי דיאליזה. והפעם עם דגש על ירוק בעיניים: רוטב פסטו וסלט כרוב. בתאבון!

להורדת התזונתון החדש בעברית לחצו כאן
להורדת כל הגליונות בעברית לחצו כאן
להורדת התזונתון החדש בערבית לחצו כאן
להורדת כל הגליונות בערבית לחצו כאן
להורדת התזונתון החדש ברוסית לחצו כאן
להורדת כל הגליונות ברוסית לחצו כאן



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה