הקולסלו הקלאסי מקבל טוויסט מענין כאשר מחליפים חלק מהכרוב ב... כרובית! חיה גמרי.
הכרובית מעניקה לסלט פריכות וחריפות קלה, ועוד גיוון מענין לתחום הסלטים.
המתכון: בהשראת מתכון של מאיה מרום מהמוסף זמנים מודרניים של ידיעות אחרונות.
שליש כרובית בינונית (350 גרם)
3 ראשי בצל ירוק (25 גרם סה"כ)
לרוטב
2 כפות מיונז (רגיל או לייט)
מיץ מלימון בינוני
חצי כפית סוכר
קוצצים גם את הכרוב והבצל הירוק.
מגררים את הגזר.
מערבבים את כל הירקות בקערה.
בכלי נפרד מערבבים היטב את כל חומרי הרוטב, ומערבבים עם הירקות הקצוצים.
מתאים לאנשים עם סוכרת.
הכרובית מעניקה לסלט פריכות וחריפות קלה, ועוד גיוון מענין לתחום הסלטים.
המתכון: בהשראת מתכון של מאיה מרום מהמוסף זמנים מודרניים של ידיעות אחרונות.
קולסלו כרובית
המצרכים (10 מנות, כל מנה 4 כפות)
1 גזר בינוני (100 גרם)
רבע כרוב (200 גרם)שליש כרובית בינונית (350 גרם)
3 ראשי בצל ירוק (25 גרם סה"כ)
לרוטב
2 כפות מיונז (רגיל או לייט)
מיץ מלימון בינוני
חצי כפית סוכר
אופן ההכנה
מפרקים את הכרובית לפרחים וקוצצים אותם דק.קוצצים גם את הכרוב והבצל הירוק.
מגררים את הגזר.
מערבבים את כל הירקות בקערה.
בכלי נפרד מערבבים היטב את כל חומרי הרוטב, ומערבבים עם הירקות הקצוצים.
קולסלו כרובית - מנה (4 כפות) |
ערך תזונתי למנה (4 כפות)
45 קלוריות, 3.5 גרם פחמימות, 1.2 גרם חלבון, 2.6 גרם שומן, 26 מ"ג זרחן, 206 מ"ג אשלגן, 39 מ"ג נתרן.מתאים לאנשים עם סוכרת.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה