יום ראשון, 30 ביוני 2013

חודש הרמדאן כבר כאן

חודש הרמדאן בפתח, עם אתגרים תזונתיים לאנשים עם מחלת כליות על כל שלביה. אמנם ההמלצה הרפואית המגובה על ידי אנשי הדת היא להימנע מהצום, אך הארוחות החגיגיות והשולחנות העמוסים במגוון מאכלים לעת ערב מהווים אתגר בפני עצמם. אז כדאי ליהנות מחודש חגיגי באווירה מיוחדת, ובתזונתון מיוחד בעברית ובערבית מפורטים טיפים תזונתיים  לחודש זה. חדש! חוברת שכתבה הדיאטנית ראויה פאדול במיוחד לרגל חודש הרמדאן. חג שמח!
את גליונות התזונתון  ניתן להוריד כאן בערבית או בעברית (גליון יולי 2012).
את החוברת של ראויה ניתן להוריד כאן
למתכון מיוחד לקטאיף במילוי גבינה של הדיל עבוד, דיאטנית נפרולוגית לחצו כאן.


דף הפתיחה לחוברת בנושא תזונה למטופלי דיאליזה בזמן הרמדאן מאת ראויה פאדול







2 תגובות:

  1. טל יקרה,
    תודה על המידע הקולינרי בבלוג שלך,
    פתחת בפני עולם ומלואו !!!

    השבמחק