יום שבת, 14 בספטמבר 2013

מתבלים את התפריט עם תזונתון ספטמבר אוקטובר: עכשיו בבלוג!

מתבלים את התפריט: אנו רגילים בדרך כלל לתבל את המזון במלח או אבקת מרק, ולפעמים מוסיפים פלפל שחור. ומה קורה כאשר ביום בהיר אחד אומרים לנו להפסיק להשתמש במלח, ושאבקת מרק זה מחוץ לתחום? באבחת מלחיה המזון מאבד מטעמו, ואיתו גם חלק מטעם החיים.  פרט להפחתה הדרגתית במלח, שעוזרת להסתגל לטעם החדש, רצוי ומומלץ להתחיל להשתמש בשפע התבלינים הקיימים במטבח או בשוק. התבלינים אינם עשירים באשלגן וזרחן, בעיקר לא בכמויות המזעריות בהם משתמשים לבישול, הם מכילים רכיבים היפים לבריאות כגון חומרים נוגדי חמצון ודלקת, אז למה אתם מחכים? בתאבון!  ועל קיבה מלאה, תוכלו לפתור כמה שאלות טריוויה בנושאי תזונה בסוף הגליון...
את התזונתון בכל השפות (עברית, ערבית ורוסית) ניתן להוריד מהקישור בצד ימין של הבלוג.







אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה