יום חמישי, 24 באפריל 2014

תזונתון אפריל יוני 2014 עכשיו בבלוג!!

תזונתון אפריל יוני עולה לאוויר, והפעם באווירה קייצית בנושא סלטים. המידעון עוסק בין היתר בנושאים כגון למה חשוב לאכול ירקות? אילו ירקות אפשר להכניס לסלט? כמה סלט אפשר לאכול?  מה עם עגבנייה? עשבי תיבול? אילו תוספות מומלצות פרט לירקות? במה מומלץ לתבל את הסלט?
אכילת ירקות הינה מוגבלת במקרים רבים עקב הצורך לשמור על תפריט דל אשלגן. לעתים אני פוגשת אנשים המעדיפים להמנע לחלוטין מירקות בשל החשש מהאשלגן. בדרך כלל ניתן ורצוי לשלב בתפריט גם ירקות, ולו בכמות קטנה. אם בוחרים ירקות עם פחות אשלגן, ניתן לעתים לאכול גם יותר. ההתאמה נעשית באופן אישי בעזרת הדיאטנית, על פי בדיקות הדם והרגלי האכילה של כל אדם.
את המידעונים, החדשים והקודמים,  ניתן להוריד כקובץ בעברית, ערבית ורוסית.
קריאה מהנה ובתאבון!!



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה