בהמשך למתכון לכיסוני הדובדבנים, להלן מתכון נוסף שלמדתי בסדנת הכיסונים עם השפית סבינה ולדמן (עוד על הסדנה ועל המתכון הראשון שהובא ממנה אפשר לקרוא כאן ). הפעם מדובר על כיסונים ממקור גיאורגי במילוי גבינות, מומלץ!!
חצי כוס מים רותחים
1 כף חמאה או שמן קנולה
1 חלמון - יש במתכון המקורי - אבל קיבלתי רשות מסבינה לוותר עליו. עדיף לוותר על מנת "לחסוך" בכמות הזרחן במנה (אני עשיתי בלי ויצא מצוין).
קורט מלח
רבע כוס קמח חיטה לבן
200 גרם גבינת ריקוטה
המצרכים (כ -35 יחידות)
לבצק
1 כוס קמח חיטה לבןחצי כוס מים רותחים
1 כף חמאה או שמן קנולה
1 חלמון - יש במתכון המקורי - אבל קיבלתי רשות מסבינה לוותר עליו. עדיף לוותר על מנת "לחסוך" בכמות הזרחן במנה (אני עשיתי בלי ויצא מצוין).
קורט מלח
רבע כוס קמח חיטה לבן
אופן ההכנה לבצק
מערבבים בקערה עמוקה כוס קמח עם המים הרותחים. מוסיפים את המלח והשמן וממשיכים לערבב. מוסיפים את רבע כוס הקמח הנוספת ולשים לקבלת בצק הומוגני וגמיש. עוטפים בניילון נצמד ושמים במקרר לחצי שעה.הבצק הולך למקרר |
מכינים את המילוי:
המצרכים
100 גרם גבינה צפתית200 גרם גבינת ריקוטה
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה